KELJ FEL BAKSO MAN!! 💥 Bakso Simulator #15

29
99

🎮 Ha olcsó játékokra vágysz ►
★ Legyél csatorna tag ►
🛒 KD csapatos cuccok ► ►

★ Teljes lejátszási lista ►

🖥️ Videós és streamer setup ►

★ Twitch csatornáink:
► DDave:
► Kodi: (szünetel)
► VOD:

🎮 Steam profilok

★Elérhetőségek:
📧 E-mail: kodiddave@gmail.com
📷 Közös Instagram: kdcsapat_official
📷 Kodi instagram: pnclsfrnc
📷 Facebook:

source

29 COMMENTS

  1. Nem is tudom hogy gondoltam volna hogy a nem írásomat haragomnak veszi bár ki tudja mi a helyzet a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném a segítségeteket szeretném kérni a következő címre kérném.

  2. Dave csak egz gondolat merült fel benem hogy ügy egy orvos lelkevan bene úgyhogy valami orvoshoz koapsolódó dolgot kéne bele dobni.

  3. Szia Dave a a csont szilankokbol 1 db egész koponya hoz 3 db egyszínű csont kell és ezt minden színnel meg lehet hogy ez miért jó azt nem tudom de lehet ilyet is 😅

  4. Szia Dave csak azt szeretném mondani hogy Casar-t(kázár)-nak ejtik Napos-tpedig(neposz)-nak ejtik. Gondoltam èrdekel pls ezt ha lehet olvasd be egy cidiben (köszi

  5. Hali,szerintem nagyon izgalmas jatek a Car Dealership Simulator es kivancsi lennek a te jatekreszedre,szerintem probald ki nagyon jo jatek es sokan neznek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here