Terschelling Map Trailer | Farming Simulator 22

47
297

Discord:
This is a Dutch map based on a island.
You need to look at it with some fantasy.
And make it your home, build your self a new home.
We’ll keep you up to date in our discord.

source

47 COMMENTS

  1. De grote koeienstal accepteert geen dieren, kan ze niet kopen via de trigger buiten de stal en ook kan ik geen dieren aankopen bij de dealer om daarna te lossen in de stal, alle andere stallen werken wel.

  2. Bedankt voor deze map. Mooi gedaan alleen wel klein beetje kritiek de weggetjes zijn wat smal waardoor je veel moeite moet doen om met een trailer/aanhanger de bocht door te krijgen. Vooral het veld bij het dorp/kruising.
    Hopelijk kun je wat met deze feedback.
    Maar overall mooi gedaan met de bedachte namen en kleuren

  3. Hey, ik vind jullie werk echt super gaaf, maar zouden jullie het misschien leuk vinden om een deel van Zuid-Limburg na te maken? Het is maar en vraag en verwacht ook niet per se dat jullie dit ook gaan doen, maar zou het wel echt geweldig vinden omdat ikzelf in Zuid-Limburg woon en hier ook een boerderij heb, ik hoor graag van jullie!

  4. Ich spiele seid Jahren LS und habe mir schon viele Modvorstellungen angesehen und diese Map Vorstellung ist die erste die ich mir mehrmals hintereinander angucken musste und dabei Gänsehaut hatte. So stell ich mir eine Vorstellung vor, weiter so Jungs und Mädchen. ✌?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here